Tafel Goochelaar / Mind Reader / Zakkenroller

Met tafelgoochelaar Steve Carlin weet u zeker dat uw gasten top entertainment kunnen verwachten! Steve zorgt voor interactie met z’n publiek en loopt tussen de mensen rond. Deze rasentertainer brengt een unieke mix van goochelen, mind-reading en zakkenrollen. Op energieke wijze weet hij op elk soort evenement de gasten van de ene verbazing in de andere te brengen. Wanneer uw gasten tafelgoochelaar Steve Carlin live hebben zien optreden zal er nog lang nagepraat worden over zijn verbazingwekkende magic acts. Als komisch zakkenroller weet hij horloges, mobieltjes en andere voorwerpen te ontfutselen zonder dat zijn publiek het door heeft. Uiteraard worden alle spullen weer direct eerlijk teruggegeven. Tafelgoochelaar Steve is een absolute aanrader voor uw komend feest of evenement!

.

Lees hier meer info over het zakkenrollen >>

.

Dus u wilt een goochelaar huren? Steve Carlin weet zich perfect te mengen tussen uw gasten en zorgt voor verbluffend entertainment aan tafel. Deze prof goochelaar is niet voor niets een van Nederlands meest geboekte tafelgoochelaars!

.

Uitermate geschikt voor o.a. 

Bedrijfsfeesten, Diners, Huwelijksfeesten, Gala’s etc.

Duur: 2 – 5 uur

• Professioneel & Betrouwbaar
.
• 15 jaar beroepsgoochelaar

.

• Gezien in vele TV programma’s

.

• Absolute Aanrader!

 

 

Bekijk meer video’s:

.

Annelies van Voort - Randstad Groep B.V.

Wat een top show! Onvoorstelbaar wat je ons hebt laten zien! Hopelijk tot snel!

Claudia van Dijk - Bouwmeester B.V.

Wat een geweldige trucs! Erg knap. Vingervlug, professioneel, zeer vriendelijk en gemoedelijk.

Bart & Emilie Kampen - Bruiloftsfeest

wow wat hebben we genoten van jou. Onvoorstelbaar hoe je al die trucs doet. Super bedankt!!

..

.

Extra info over tafelgoochelaar Steve Carlin

U zoekt een tafelgoochelaar voor uw feest of evenement?

Of het nu gaat om een bedrijfs event, bruiloft of familiefeest. Tafelgoochelaar Steve weet elke gelegenheid zijn publiek te verbazen met zijn magic kunsten. Steve heeft door jaren ervaring zijn tafel acts geperfectioneerd tot in de puntjes! Deze jonge goochelaar boekt dan ook veel succes in het hele land.

Wat houden de acts als tafelgoochelaar precies in?

Steve zal gedurende een aantal uren (afhankelijk van hoeveel personen aanwezig zijn) tussen de mensen rondlopen. Hij vertoont op deze manier aan de (sta)tafels een repertoire aan verbluffende goocheltrucs. De tafel acts duren zo’n 10 minuten per tafel. Wanneer Steve de groep in complete verbazing achterlaat, loopt hij door naar de volgende tafel. Een zeer geschikte manier om uw gasten vermakelijk entertainment te bieden.

Wat voor trucs zijn te verwachten?

Tijdens de korte tafel acts komen verschillende trucs aan bod. Tafelgoochelaar Steve is een meester in kaartmanipulatie. Een aantal onmogelijke kaarttrucs mogen dan ook niet ontbreken. Verder gebruikt Steve moderne attributen om zijn magic mee aan te vullen. Trucs met een Iphone zijn daar een voorbeeld van. Verder trucs met munten, gedachten lezen, touwen, vorken smelten, en heel veel meer. De mix van deze verschillende truc maken het tafelgoochelen van Steve uniek!

Op welke locaties kunt u tafelgoochelaar Steve inzetten?

Tafelgoochelaar Steve kan eigenlijk op alle locaties ingezet worden. Hierbij kan gedacht worden aan, feestzalen, congressen, beurzen, thuisfeesten, discotheken, bars, restaurants, hotels, strandtenten, straatfeesten. Zolang er geen storende externe factoren zijn als regen, of harde wind. Is het tafelgoochelen van Steve een makkelijk inzetbaar optreden.

Heeft Steve voorbereidingstijd nodig?

Nee, Steve kan direct het tafel goochelen starten. Het is dus niet nodig om rekening te houden met een lange voorbereidingstijd. Tafelgoochelaar Magic Steve weet zich perfect te mengen tussen uw gasten en voelt precies aan waar en wanneer hij het beste op zijn plaats is.

Hoelang duurt het tafelgoochelen?

Steve is als tafelgoochelaar per uur te boeken. Afhankelijk van het aantal personen dat aanwezig zullen zijn, kunt u dus aangeven hoeveel uren Steve ingehuurd wordt. Tot 50 personen is 2 uur gebruikelijk. Gaat het aantal personen richting de 75 – 100 moet u denken aan 3 of 4 uur optreden. Op deze manier kan tafelgoochelaar Steve al uw gasten genoeg aandacht geven tijdens zijn magic acts.

Wat zijn de prijzen?

Steve kan geboekt worden per uur. U kunt snel en gemakkelijk een offerte aanvragen per uur. Geeft u dan even aan om hoeveel personen het gaat en waar het feest gehouden wordt. Steve zal dan zo snel mogelijk een passende offerte toe mailen. Als blijkt dat er meerdere goochelaars nodig zijn, za Steve dit als extra optie vermelden.

Als je een event hebt in Duitsland, dan raad ik aan mijn collega André Desery. Hij is een hele goede professional magician met geweldige shows. Shows in Engeland of Duitsland met geweldige trucs voor kleine en grote events. I beveel graag aan Close-Up-Magicians van Walk Factory.

Voor een compleet aanbod aan magic show neem contact op met goochelaar Rich Magic.

.