Beurs Goochelaar

Beurs goochelaar huren? Om écht een goede indruk te maken op uw bezoekers boekt u Steve Carlin! Als beurs goochelaar weet hij op unieke wijze meer potentiële bezoekers naar uw stand te trekken en meer leads te creeëren. Door z’n verbluffende magic acts zullen bezoekers tevens langer op uw stand blijven. Tijdens of na Steve’s acts hebben uw medewerkers alle tijd om de bezoekers te woord te staan en meer uitleg te geven over uw bedrijf of product.
.
Beurs goochelaar Steve kan ingezet worden met diverse doeleinden: 
 Voorbijkomende potentiële klanten aanspreken en binnenhalen op uw stand.
 Klanten vermaken met onvergetelijke acts met uw producten.
Bij een drukke stand kan het voorkomen dat bezoekers op uw stand even moeten wachten omdat alle medewerkers druk in gesprek zijn. Beurs goochelaar Steve kan die wachttijd opvullen door de mensen kort te vermaken met leuke magic acts!
 De optredens van beurs goochelaar Steve zorgen altijd voor een positieve energy op de stand. Op professionele wijze is er entertainment, humor en een hoop gezelligheid op uw stand!
.

Uitermate geschikt voor o.a. 

Beurzen, Bedrijfsfeesten, Congressen etc. 

Duur: 2 – 5 uur

  • Beste Keus van 2016!

  • 15 jaar ervaring op de beursvloer

  • Betrouwbaar & heldere communicatie

  • Luistert graag naar uw wensen en ideeën

📞 TEL: 06-27511223

NIEUW – Komisch Zakkenroller!

Unieke act op uw beursstand

Marketing Scout NL - Hans v.d. Broek

Wij hebben Steve ingezet op onze stand. Het was een groot succes! Veel interactie en nieuw contacten waren het gevolg. Bedankt!

Hans Breeknhoven - Digital Minds B.V.

Fijne samenwerking met Steve. Hij heeft onze verwachtingen waar gemaakt! Erg leuk om te zien. Een aanrader!

T-Mobile - Willemijn Verbrugge

Fantastische show. Werkt erg fijn op de beurs. Klanten binnen halen en onze relaties vermaken. We zullen je aanbevelen!

Meest gestelde vragen

Extra info over beurs goochelaar Steve Carlin

.

Op welke beurzen kan beurs goochelaar Steve Carlin werken?

.

Beurs goochelaar Steve Carlin heeft veel ervaring met het werken op diverse beurzen. Steve is flexibel inzetbaar en weet zijn publiek elke keer weer te verrassen. Zo heeft deze beurs goochelaar gewerkt voor verschillende bedrijven op ICT beurzen, media beurzen, telecom beurzen en horeca beurzen. Maar ook op de auto beurs, reis beurs, trouw beurs en dieren beurs.

.

Wat zijn de mogelijkheden qua entertainment?

.

Wanneer Steve gevraagd wordt om op een beursstand het entertainment te verzorgen zijn er diverse mogelijkheden. Het rondlopend goochelen op en voor de beurs stand is erg populair. Hier is het meestal vooral belangrijk om de bezoekers die voorbij lopen even vriendelijk aan te spreken en te vermaken met wat korte magic acts. De beurs goochelaar kan direct iets vertellen over uw bedrijf of product! Na de korte demonstraties van Steve kunnen uw medewerkers en collega’s het gesprek met de bezoeker overnemen. De bezoeker maakt op deze manier op een unieke en verrassende manier kennis met uw bedrijf! Het gebeurd ook regelmatig dat beurs goochelaar Steve zijn acts vertoont op een vaste plaats. Dan heeft de beursstand vaak een mooie tafel geplaatst waar Steve dan achter staat. Steve kan ook zijn eigen mobiele tafel meenemen zoals te zien is in de video.

.

Unieke act – Steve Carlin als komische zakkenroller op uw stand!

.

Steeds vaker wordt beurs goochelaar Steve Carlin gevraagd om tijdens het goochelen op de stand ook als zakkenroller te werk te gaan. Hierbij moet u denken aan komische acts waarbij Steve persoonlijke items van de bezoekers weet te rollen. Uiteraard worden deze direct weer terug gegeven. Er zijn talloze ideeen hiermee te bedenken wat u met uw product kunt doen in combinatie met een zakkenroller. Zo is Steve laatst gevraagd om mobieltjes te rollen en de bezoeker te attenderen van diefstal. Dit was een opdracht voor KPN Telecom.

.

Eigen producten verwerken in de magic acts

.

Misschien heeft u zelf wel een leuk idee om te verwerken in de goocheltrucs van beurs goochelaar Steve Carlin. Zo kan het zijn dat u leuke gadget heeft om weg te geven. Of andere give-a-way producten waar Steve mee aan de slag kan. Uw eigen ideeen zijn altijd welkom en Steve denkt graag mee over een leuke en unieke manier om de klant te verrassen.

.

Beurs goochelen steeds populairder!

.

De laatste paar jaar worden beurs goochelaars steeds vaker ingezet door bedrijven. Als uw organisatie jaarlijks op de beurs staat dan weet u hoe lastig het soms kan zijn om elke jaar weer iets unieks te bedenken. Het inhuren van beurs goochelaar Steve Carlin kan een goede mogelijk zijn wanneer u op zoek bent naar professioneel, representatief en vermakelijk entertainment op uw stand. Het is belangrijk dat u altijd een beurs goochelaars kiest met de juiste ervaring. Een artiest die de bezoekers met respect behandeld en die weet hoe hij uw bezoekers op vriendelijke wijze aanspreekt. Kies daarom voor Steve Carlin. Meer reacties en referenties leest u hier>>

.

Hoe gaat het boeken in zijn werk?

.

U kunt geheel vrijblijvend informatie aanvragen via het contact formulier>>. U heeft altijd direct contact met Steve zelf. Dus u betaald ook geen dure bemiddelingskosten voor bureaus. Beurs goochelaar Steve Carlin probeert u altijd zo snel mogelijk een passende offerte te sturen en al uw vragen te beantwoorden.

..

..