Workshop goochelen

(zakelijk of privé feesten)                                                             

Goochelaar Steve Carlin biedt een leuke workshop goochelen aan waarbij de hele groep goocheltrucs gaat leren. Een TOP goochelaar huren als Steve is een leuk idee voor bedrijfsfeesten, borrels en familiefeesten. Altijd al eens willen weten hoe die trucs toch werken? Steve geeft u een kijkje achter de schermen van manipulatie, afleiding en vingervlugheid. Na deze workshop goochelen kunt u zelf leuke goocheltrucs vertonen, om vervolgens uw eigen vrienden en familie voor de gek te houden!

Of bel: 06 27 511 223

Wat houdt een workshop goochelen in?

De workshop begint met een korte demonstratie van diverse goocheltrucs door Steve zelf. Vervolgens krijgen alle deelnemers het goochelmateriaal. Dan is het tijd om zelf te gaan oefenen en Steve zal in groepsverband de trucs doornemen. Men komt er hier al snel achter dat goochelen nog een hele kunst is. Hilarische momenten, veel gezelligheid en vooral veel magic! Tijdens deze workshop goochelen geeft Steve tips en uitleg hoe je jou publiek het beste kan misleiden. Vervolgens mogen de personen hun truc demonstreren aan de rest van de groep. Steve’s workshop goochelen is een informele, originele en interactieve goochelcursus. Ten slotte laat de goochelaar nog een show zien van hoog niveau goochelen om te demonsteren wat na jarenlange training bereikt kan worden.

 

Uitermate geschikt voor o.a. 

Familie feesten, teambuidling, personeelsfeesten, etc. 

.

Aantal deelnemers: max. 20 Personen

Duur: 1,5 uur

 

6 belangrijke redenen om workshop goochelaar Steve te boeken: 

● Betaalbare tarieven!                ● Professioneel en verzorgd!

● Meer dan 15 jaar ervaring!       ● Werkzaam in heel Nederland!

● Show’s voor jong en oud!         ● Succes verzekerd!


.

Ingezonden berichten van recente optredens:

● Beste Steve, we willen je via deze weg nogmaals ontzettend bedanken voor de gezellig workshop goochelen. Wat leuk om eens een kijkje te nemen in jou wereld. De trucs waren geweldig en vooral je presentatie was erg plezierig om naar te kijken. Wie weet huren we je nog eens voor een gevorderde workshop goochelen haha. Succes met je carriere en wie weet tot ziens! groeten Henk Bouwman. 

 

● Beste heer Steve, namens mijzelf en alle collega’s complimenten voor de leuke workshop goochelen. Sommige van mijn collega’s zijn nóg aan het oefenen. Je deed het erg leuk! Bedankt en we houden je in de gaten op Facebook! Vriendelijke groet Marcel Germans. 

 

● Geweldig om met collega’s of familie te doen. Zijn goochel workshops zijn verrassend en erg gaaf om mee te maken. Chris – Bergvagabunden

 

● Een echte entertainer! De workshops zijn duidelijk interactief en hij weet de groep constant te boeien. Zauberer buchen 

.

Lees meer reacties >>

Extra info over de workshop goochelen 

 …

Voor welke gelegenheden is de workshop inzetbaar?

Goochelaar Steve Carlin heeft zijn workshop op de meest diverse locaties mogen geven. De workshop goochelen van Steve Carlin is in principe overal inzetbaar. Zo kan u er bijvoorbeeld over nadenken om de workshop goochelen te boeken tijdens uw teamuitje met collega’s, tijdens een familiefeest of bruiloftsfeest. Verder wordt deze workshop goochelen ook veel ingezet voor kinderpartijtjes en verjaardagsfeesten. De workshop kan gehouden worden in een restaurant, in de bedrijfskantine, of gewoon thuis in de woonkamer.

.

Waar kan de workshop goochelen gehouden worden?

De workshop goochelen kan in principe overal gehouden worden. Zo kunt u de workshop goochelen houden in een restaurant, op school bedrijfskantine of gewoon thuis in de woonkamer. Het is handig als er tafels en stoelen aanwezig.  

.

Voor welke leeftijd is de workshop goochelen geschikt?

De workshop goochelen is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De goocheltrucs hebben de nodige aandacht nodig en kunnen soms nog best lastig zijn voor de hele kleintjes. Daarom is 7 jaar en ouder een geschikte leeftijd. Tijdens workshop goochelen worden de trucs stap voor stap uitgelegt. Verder is de workshop een echte aanrader voor iedereen die ouder is. Of het nu gaat om tieners of senioren. Iedereen is geboeid wanneer het gaat om het onthullen van de geheimen van goocheltrucs. Het leuke aan deze workshop goochelen is dat de trucs ook snel te leren zijn. Dus na de workshop beschik je al direct over een aantal gave trucs!

.

Hoelang duurt de workshop goochelen?

De workshop goochelen duurt 2 uur. Gedurende deze 2 uur worden de trucs interactief beoefend met alle deelnemers. Steve begint met een korte introductie en uitleg over het goochelen. Na een aantal korte demonstratie van gave trucs zal het interactieve gedeelte beginnen. Alle deelnemers krijgen een aantal goocheltrucs waarmee geoefend kan worden. Steve doet eerst voor hoe de truc gepresenteerd dient te worden. Daarna wordt mag iedereen de trucs gaan oefenen. Het leuke aan deze workshop goochelen is dat je na de 2 uur oefenen al direct een aantal gave trucs direct kan uitvoeren!

.

Hoe kan de workshop goochelen geboekt worden?

Wanneer u meer informatie wilt of vragen heeft over de workshop goochelen kunt u telefoonisch contact opnemen via T: 06-27 511 223.

Of mailen naar stevecarlin@outlook.com.

Tevens kunt u gebruik maken van het handige contact formulier>>

.

Voor een leuke DJ Geburtstag boekt u Oldies DJ. Of kijk op DJ für Hochzeit

.