The Magic Company in Ahoy Rotterdam

Beursgoochelaar 5

 

3 goochelaars van de The Magic Company aanwezig in Ahoy Rotterdam tijdens World Tennis Tournament.

Dit jaar werd het Tennis Tournament weer georganiseerd door de ABN AMRO. Er werden vele lezingen gegeven deze dag. Daarbij horen pauzes om even wat te eten en drinken. Tijdens deze pauzes was The Magic Company geboekt om te komen optreden. 3 goochelaars waren aanwezig om te medewerkers te vermaken in de pauzes onder het genot van een drankje. Een goochelaar huren van TMC is een slimme keuze. Deze goochelaars staan voor professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze zijn erg belangrijk als u overweegt een goochelaar te huren voor dit soort belangrijke evenementen.

Meer info ontvangen? Neem contact op via het contact formulier >