Bruiloft goochelaar Steve Carlin

 

Binnenkort is het zo ver! U gaat trouwen, en u wilt natuurlijk dat het een prachtige dag wordt! Niet alleen voor uzelf, maar ook voor alle genodigden. U kunt er dan voor kiezen om bruiloft goochelaar Steve Carlin uit te nodigen. Een goochelaar huren is een leuk idee. Steve wordt veel gevraagd op bruiloften om de gasten te vermaken met zijn magische kunsten! Iedere keer weer zijn Steve’s optredens een groot succes. Er wordt dan ook nog lang nagepraat als uw gasten bruiloft goochelaar Steve live hebben meegemaakt!

Vermaak aan tafel

Zo kunt u Steve bijvoorbeeld inzetten als bruiloft goochelaar aan de tafels. Steve loopt dan van tafel naar tafel om al uw gasten te verbazen met verbluffend magisch entertainment. Dit is voor zowel de kinderen als de volwassenen ontzettend vermakelijk!

 

Openings act

Tevens is het een leuk idee om Steve een openingsact te laten doen. Als bruiloft goochelaar weet hij de perfecte openings act te verzorgen tijdens uw bruiloft. Steve stelt zichzelf even voor, wie hij is en wat hij komt doen. Vervolgens begint de magie! Het bruidspaar mag natuurlijk op de eerste rij zitten en kunnen interactief betrokken worden bij de act, wat altijd een groot succes is!

 

Biografie Steve Carlin

Het is natuurlijk belanrijk dat u weet welke artiest er op uw bruiloft komen optreden. Op 8 jarige leeftijd kwam Steve in aanmerking met de goochelkunst. Hij kreeg een booek en een goochelbox voor Sinterklaas. Sindsdien heeft hij de magie nooit meer los gelaten. Na jaren lang oefenen, studeren en praktijk ervaring is het Steve gelukt om van zijn grootste passie zijn fulltime beroeps te maken. En met succes! Als bruiloft goochelaar wordt Steve geboekt, door de hele Benelux, op de meest exclusieve bruilofts feesten. De ene keer voor spectaculaire tafel acts tussen de mensen door. De andere keer op het podium voor een speciale magische voorstelling. Steve begrijpt heel goed dat uw bruiloft misschien wel de mooiste dag van uw leven wordt, en daarom doet deze goochelaar ook graag iets extra’s. Vraag daarvoor naar de mogelijkheden! Voor referenties en reacties van eerdere optreden kunt u deze pagina bekijken.

.

Jaren lange ervaring

Steve wordt het hele jaar door gevraagd voor bruiloftsfeesten op de meest diverse locaties in Nederland. Hij is fulltime beroepsgoochelaar en heeft meer dan 15 jaar ervaring bij het optreden op bruiloftsfeesten. Bruiloft goochelaar Steve is flexibel en weet zich dan ook goed in te leven in de wensen van het bruidspaar en de ceremoniemeester.

.

Hoelang duren de acts van Steve

Samen met Steve kunt u overleggen welke tijdsduur het meest geschikt is. Steve zal kijken hoeveel gasten er aanwezig zijn en daarvoor een voorstel doen. Om vast een idee te geven hoelang Steve meestal als bruiloft goochelaar zijn optredens verzorgt, moet u denken aan 2 of 3 uur. Ligt het totaal aantal gasten boven de 50 personen, moet u al gauw denken aan 3 uur. De reden hiervoor is dat Steve dan genoeg tijd heeft om alle gasten genoeg aandacht te kunnen geven en zijn magic acts het beste tot ze recht komen.

 .

Waar treedt Steve op

Steve is werkzaam in heel Nederland op locatie. Dus of uw bruiloft nu plaatsvindt in een kasteel, in een restaurant of op een strandtent. Steve heeft ervaring met elk soort locatie en is flexibel inzetbaar.

.

Waarom voor bruiloft goochelaar Steve Carlin kiezen?

● Betaalbare tarieven!

● Professioneel en verzorgd!

 Uw gasten worden met respect behandeld!

● Meer dan 15 jaar ervaring!

● Werkzaam in heel NL!

● Show’s voor jong en oud!

● Rechtstreeks contact!

● Succes verzekerd!

 

Handig om te weten

Steve is meestal 20 minuten van te voren aanwezig om eventuele voorbereidingen te treffen. Steve kan zijn eigen professionele geluidsinstallatie en headset meenemen indien nodig. Als bruiloft goochelaar weet Steve zowel de volwassenen als alle kinderen een onvergetelijke show te bezorgen. Steve past zijn kleding aan uw wensen en de gelegeheid van het feest. Steve behandelt uw gasten altijd met respect en professionaliteit. Steve werkt meestal in een keer door, zonder pauzes, tenzij u anders wenst. U zult ten alle tijden rechtstreeks contact hebben met Steve. Er zit geen boekingskantoor tussen, en u hoeft zich dus ook geen zorgen te maken over extra dure bemiddelingskosten.

 

Hoe gaat het boeken van bruiloft goochelaar Steve in z’n werk

Heeft u interesse om Steve Carlin te laten optreden op uw bruiloftsfeest, dan kunt u direct contact opnemen met Steve via het contact formulier. Geeft u dan even wat details van uw bruiloftsfeest door. Steve reageerd dezelfde dag nog met antwoord op al uw vragen. U kunt ook altijd eerst een vrijblijvende optie plaatsen als u eerst nog even wilt nadenken over de invulling van het entertainment. Als er dan uiteindelijk overgegaan wordt op een boeking krijgt u uiteindelijk netjes een factuur per post. De betaling mag na het feest voldaan worden.