KINDER GOOCHELAAR

Steve Carlin verzorgt een interactieve show waarbij de kinderen worden meegenomen in de wereld van wonderen, humor en illusie. U kunt deze TOP goochelaar inhuren voor kinderfeest! Steve kan zich goed verplaatsen in het belevingsvermogen van een kind en weet zijn publiek te boeien van het begin tot het eind! Wanneer u kinder goochelaar Steve boekt weet u zeker dat de kinderen een voorstelling te zien krijgen die ze niet snel zullen vergeten.

.

Wat kunnen de kinderen verwachten?

Kinder goochelaar Steve heeft een interactief programma waarbij contante interactie plaatsvindt met het publiek. Bij iedere act wordt er iemand uit het publiek gevraagd te assisteren. Er gebeuren bijzondere en mysterieuze goocheltrucs. Een tafel gaat zweven uit zichzelf. De wereld beroemde truc met drie stukken touwen. Verder wonderbaarlijke trucs met snoep, touwen, ringen, speelkaarten en veel meer!

.

Uitermate geschikt voor o.a. 

Schoolfeesten, familiefeesten, kinderpartijen etc. 

Duur: 45 minuten

📞 TEL: 06 27 511 223

Joke Havink - Brederode school

We willen je ontzettend bedanken voor je spectaculaire magic show als kinder goochelaar. Fantastisch!

Jaap van Dijck - Shell B.V. Sinterklaas feest

Onze complimenten voor je show bij ons op kantoor. Alle kids waren erg onder de indruk van je magische trucs. Je bent een geweldig kinder goochelaar!

Dirk & Jantine Dolhuizen - Huwelijksfeest

Erg leuke show voor de kinderen! Geschikte Kinder goochelaar!

Meest gestelde vragen

Extra info over kinder goochelaar Steve Carlin

.

Waar treedt deze kinder goochelaar op?

.

Van Groningen tot Maastricht, van Amsterdam tot Enschede. Kinder goochelaar Steve Carlin komt over in Nederland op locatie. De afgelopen 10 jaar is Steve in elke provincie wel geweest. Vele basisscholen hebben de magic show van deze leuke goochelaar al mogen bewonderen. Maar ook is Steve vele malen uitgenodigd voor Sinterklaas vieringen, familiefeesten en kinderpartijtjes. Of het nu in de gymzaal op school is, de kantine in uw bedrijfspand, bij u thuis in de woonkamer of op straat tijdens een festival. Kinder goochelaar Steve Carlin is flexibel inzetbaar en kan zijn spectaculaire kinder magic show op vrijwel elke locatie opvoeren.

 .

Voor welke leeftijd is de magic show geschikt?

De kinder show is het best geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar. Steve heeft door de jaren heen zijn show geperfectioneerd voor deze leeftijdscategorie. Kinder goochelaar Steve kan zich goed verplaatsen in het belevingsvermogen van kinderen op deze leeftijd. De trucs die gebruikt worden zijn heel visueel. De presentatie van Steve is constant interactief. Bij elke truc zal er om assistentie gevraagd worden van de kinderen. Door de juiste interactie tijdens de show zullen de kinderen van het begin tot het einde geboeid zijn. De kinderen zullen van de ene verbazing naar de andere verbazing vallen. Ook voor de docenten, ouders is de show ontzettend leuk om mee te maken!

 .

Hoelang duurt de kinder magic show?

De kinder show duurt 45 minuten. De reden dat de show niet langer of korter duurt is dat kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar het lastig kunnen vinden om een uur lang aandachtig te kunnen blijven zitten. Een uur is ook lang. De praktijk leert dat 45 minuten precies goed is. Natuurlijk moet de show dan nog wel boeiend genoeg zijn voor de kinderen. Met kinder goochelaar Steve Carlin bent u er zeker van dat de kinderen de gehele show op het puntje van hun stoel zitten en geen minuut willen missen. Over de 45 minuten van Steve z’n show is goed over nagedacht en is dan ook de beste tijdsduur.

 .

Wat neemt Steve zelf mee?

Kinder goochelaar Steve zorgt tijdens de show voor een prachtig decor (groot zwart gordijn) om het wat mysterieuzer te maken. De kinderen kunnen dan op de stoeltjes, bankjes en eventueel op de grond zitten. Verder neemt Steve 2 grote geluidsboxen mee, zodat alle kinderen hem goed kunnen verstaan. Verder heeft Steve eigen muziek en microfoon. Het is altijd het beste als de show op een podium of verhoogde vloer gehouden wordt. Zodat kinder goochelaar Steve goed zichtbaar is voor iedereen.

 .

Wat zijn de tarieven voor de magic show?

Al u meer informatie wilt weten over de tarieven van de show is het verstandig om even een bericht te sturen via het contact formulier>>. Kinder goochelaar Steve zal dan zo spoedig mogelijk een passende offerte maken. De tarieven kunnen nog wel een gunstiger uitkomen omdat de locatie waar de show gehouden zal worden misschien dichtbij is. Of omdat Steve het kan combineren met een ander optreden waar hij die dag als kinder goochelaar optreedt.

Hoe kan kinder goochelaar Steve geboekt worden?

U kunt een email sturen naar SteveCarlin@outlook.com

U kunt ook gebruik maken van het handige contact formulier>>