.

Goochelaar Steve Carlin verzorgt o.a. optredens voor bovenstaande bedrijven:

.

Wat zeggen anderen over Steve Carlin?


 
Gina – Verjaardagsfeest Villa Westend – 16 feb 2017
Beste Steve, langs deze weg even een klein berichtje van Gina, om je te laten weten, dat jouw goochelacts bijzonder in de smaak zijn gevallen bij onze gasten afgelopen zaterdag. Iedereen heeft het er over 😉 Door je acts bracht je tevens  mensen met elkaar in gesprek. Ze wilden natuurlijk de belevenissen  graag met elkaar delen.  Super! Nogmaals dank, veel succes gewenst (en boekingen) voor de toekomst. Groet, Gina
Melanie Huizen – 11 feb 2017
We hadden een hoge verwachting van wat we allemaal op de site zagen. Maar Steve heeft die verwachting meer dan waar gemaakt. We hebben gelachen en konden onze ogen niet geloven. Erg leuk en een echte entertainer. Super! Groetjes Melanie Huizen en de rest van de medewerkers!
.
Hans Breekhoven – 09 feb 2017
Top talent, professioneel vriendelijk en ongelooflijk wat hij allemaal doet. Iedereen heeft ernorm genoten. Succes met de magic Steve.
Vriendelijke groet H. Breekhoven

.

Claudia Van Dijk – 09 jan 2017

Wat een geweldige trucs! Je staat er bovenop en kan gewoonweg niet ontdekken hoe de trucs gebeuren. Vingervlug, professioneel, zeer vriendelijk en gemoedelijk. Nog weken hebben de medewerkers het over je trucs als tafelgoochelaar gehad en nog begrijpen we het niet. Heel veel succes al zijn wij er niet bang voor dat jij het niet nog verder gaat schoppen! Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! Ik ga je zeker in de gaten houden mocht je ook nog op TV komen, leuk! Met vriendelijke groet, Claudia van Dijk – Bouwmeester Aannemersbedrijf.

.
M. van Buren – 07  dec 2016
Graag willen wij Steve Carlin complimenteren met zijn optreden op 26 mei, tijdens ons feest ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijk. Alle gasten variërend in leeftijd van 3 tot 96 jaar wist hij te boeien met zijn verbluffende trucs. De kleinkinderen leerden ook een paar trucjes, die zij de volgende dag trots op school vertoonden. Van harte aanbevolen. Voorhout, 28 mei 2013, M. van Buren.
.
Heer D. Dolhuizen – 22 nov 2016
“Beste Steve, mijn complimenten voor uw optreden. Een goochelaar huren is echt leuk! Verbluffende trucs, goede performance, vriendelijk, verzorgt. Kortom we waren blij verrast door komst. Ik zal u zeker aanbevelen bij mijn contacten en ik hou uw website in de gaten. Wie weet volgend jaar weer?!” M.v.g. Dirk Dolhuizen. 
.
Frank de Graaf – 18 sept 2016
“Beste Steve, namens het hele team willen we jou nogmaals hartelijk danken voor het geweldige optreden als kinder goochelaar! Het was alles boven verwachting, en we zijn al aan het kijken hoe we je volgend jaar weer in kunnen gaan huren. Bedankt en tot snel!”  
.
Gaby de lange – 03 aug 2016
“Hi Steve!! Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor de enorm leuke kindershow voor mijn dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes! Iedereen heeft het er nu nog over! Hopelijk tot een volgende keer, groetjes Gaby”
.
Mark Swinkel – 17 jul 2016
“Ongelooflijk wat deze jonge man allemaal kan! Zijn trucs waren onbegrijpelijk. Erg professioneel, verzorgt en je presentatie doe je heel leuk!” 
.
Bert en Emilie van der Leem – 25 jun 2016
“Hey Steve, wow wat hebben we genoten van jou. Onvoorstelbaar hoe je al die trucs doet. We begrijpen er met zijn allen nog steeds helemaal niet van. Je doet het ook op een hele leuke manier. We willen je onzettend bedanken voor je inzet, en we wensen je heel veel succes met alles wat je gaat doen. We houden contact, groetjes Bert en Emilie, huwelijksfeest“.   
.
Familie Bovengraven – 23 mei 2016
“Deze goochelaar is zeker een aanrader. Steve heeft voor ons 10 jarig bestaan op ons bedrijfsfeest een show fantastische show gehouden. Volgend jaar vragen we je weer als het aan mij ligt haha!! 🙂 groetjes Ans en Laurens Bovengraven” 
.
Derk van Aanholt- 21 apr 2016
“Steve, super bedankt voor je geweldige optreden! We snappen nog steeds niet hoe je al die trucs doet. Alle vrienden en familie vonden het een geslaagde avond!”  
.
Randstad Uitzendbureau B.V. – Afdeling Marketing – 16 apr 2016
“Wij willen hierbij laten weten dat het optreden een groot succes was! Bedankt voor uw goede inzet en denkwerk voor het promoten van ons bedrijf. Onze klanten hebben een fantastische dag gehad ede dankzij u. wie weet tot snel”! vriendelijke groet Joyce Hendriks afdeling Marketing. 
.
Ank van de Berg – 27 maart 2016
Hoi die Steve, bedankt voor de geweldige kindershow. Het was een goede openings show voor de rest van de dag. Iedereen heeft enorm genoten en de kinderen in de klas hebben je website allemaal al bekeken haha..Namens alle docenten, maar zeker ook namens alle kinderen en ouders bedankt voor de show! je hebt het erg leuk gedaan! we zullen je onthouden voor Sinterklaas viering groetjes Ank van de Berg. 
.
Esmee van Bruggen – 02 maart 2016
Hi Steve, wat een leuk gesprek hadden we! Ik vind het heel stoer van je wat je allemaal wilt gaan doen! Je vertelde dat je ook al een jaar in Zuid-Africa hebt gewoond. Nou dan denk ik dat dit helemaal goed komt. Nou nogmaals heel veel succes en ik hoop dat het allemaal gaat lukken hoor! groetjes en hou me op de hoogte! Esmee   

 


Reacties van collega’s:

Een fantastische goochelaar voor op uw feest! – Der Zauberer Stuttgart ist zu buchen über www.comedykellner-spasskellner.de.

Verrassend, leuk en verbazzingwekkend! – www.comedian-dr-wegmann.de

Bedankt Steve voor de fijne samenwerkening! – Kabarettist

Ongelooflijke magic kunsten! Een leuke jonge man die het nog ver zal komen in zijn werk. Zauberer Geburtstag is dé entertainer op bruiloften.

Talentvolle gooochelaar, geweldig om zijn acts live mee te maken! Zauberkünstler Daniello.

Leuke en verrassend optreden Vintage Hochzeit. Zeker boeken!

Artistische Leckerbissen zeigt der Showkünstler Mikhail Stephanov.

Die Comedy Zauberer Art Magic mit einem bunten Showprogramm.

 

 

Graag ontvangen wij uw reactie van het optreden, die kunt u mailen naar: SteveCarlin@outlook.com